“Everything you can imagine is real”

- Picasso

Menggoda Oy

Kaikki sai alkunsa joitain vuosia sitten ensimmäisen Balin vierailumme jälkeen. Teimme ihastuttavia sisustuslöytöjä kotiimme ja tästä alkoi uusi harrastus. Mielestämme tarjonta siellä oli jotain mitä Suomesta vielä puuttui ja seuraavilla lomamatkoilla loimmekin jo aktiivisesti kontakteja paikallisiin yrittäjiin.

Vuoden 2012 lopulla ajatukset olivat kypsyneet, koti sisustettu ja mielenkiinnon kasvaessa päätimme perustaa yrityksen. Nimensä yritys sai luonnollisesti Bahasan (Indonesia) kielestä ja tarkoittaa suomeksi houkuttelevaa tai viettelevää. Valinta oli helppo, sillä merkitys kuvasti mielestämme oivallisesti mielentilaa johon ensimmäisen matkan jälkeen jäimme.

Kestävää ja helppoa yhteistyötä

Haluamme oppia tuntemaan kaikki asiakkaamme aidosti, jotta tarjoamamme palvelut tukisivat heidän tavoitteitta mahdollisimman hyvin. Pidämme mielessä asiakkaidemme toiveet ja tulevaisuuden suunnitelmat etsiessämme maailmalta juuri heidän näköisiään tuotteita. Järjestämme tuotteillemme kuljetukset ja teemme paperityöt jotta kaikki olisi mahdollisimman helppoa asiakkaillemme.

Haluamme tutustua jokaiseen paikalliseen yrittäjään jonka kanssa toimimme ja olemme ihmisoikeus- ja ympäristötietoisia, suosimme käsityötä ja ekologista tuotantoa. Mielestämme on erittäin tärkeää, että yhteistyö on avointa, joustavaa ja luotettavaa aina tuottajista asiakkaisiin saakka.

Kiinnostuitko?

Otathan yhteyttä mikäli palvelumme kuullostivat kiinnostavilta tai haluaisit kuulla lisää. Käydään yhdessä läpi tarpeitanne ja mietitään kuinka voisimme tuoda kilpailuetua toimintaanne. Kerromme mielellämme myös lisää itsestämme ja toiminnastamme.